čtvrtek 25. října 2012

Pleťové masky Freeman

Ahoj všem!
Dnes bych Vám chtĕla představit tři pleťové masky od značky Freeman. Tato kosmetika není testována na zvířatech a výroba by mĕla být v souladu s přírodou. Cena jedné masky je kolem 150ti korun a můžete je pořídit ve vybraných drogeriích nebo tady.


Detoxikační pleťová maska - čokoláda & jahoda

Tato maska je obohacena extraktem z jahod, který tonizuje pleť a zmenšuje vzhled velkých pleťových pórů. Bambucké a kakaové máslo pomáhá pleť vyživovat a hydratovat. Ideální pro T-zónu.
Maska krásnĕ voní po čokoládĕ a po smytí jsou opravdu patrné zmenšené póry. Maska mĕ nevysušuje, ale že by byla nĕjak extrémnĕ hydratační, to také říci nemohu. Podle mĕ jde o takovou průmĕrnou masku, která potĕší krásným aroma.



Kaolinová maska - avokádo & oves

Tato maska čistí póry a uvolňuje je. Odstraňuje z pleti přebytečnou mastnotu, nečistoty, stahuje póry a zpevňuje pleť. Obnovuje rovnováhu pleti a zanechává ji svěží.
Tato maska je ze všech tří má nejoblíbenější. Vůně je příjemná a pleť je po smytí opravdu svěží. Pleť nepne a póry jsou viditelně menší.


Kaolinová pleťová maska - máta & citron

Tato maska je obohacena extraktem z máty a citronu, který zklidňuje problematickou pleť, redukuje produkci mazu a zmenšuje vzhled pleťových pórů. Ideální pro T-zónu obličeje u mastné pleti.
Tuto masku doporučuji opravdu na T-zónu. Když si ji nanesu na celý obličej, na tvářích cítím lehké pnutí. Na T-zóně je viditelné, že póry jsou zmenšené a pleť je čistá.



Máte zkušenosti s kosmetikou Freeman? Jaké jiné pleťové masky používáte?

1 komentář:

  1. my sme mali kedysi peeling, rada by som vyskusala odlicovac, ale zial u nas nie je dostat..

    OdpovědětVymazat